Forside
Services
Cases
Om Webimo
Kontakt



Webimo ApS
C.A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
 
98 385 386
hej@webimo.dk
 
Webimo
Webimo

Persondatapolitik

 

 

Introduktion

 

Ved at benytte denne hjemmeside, www.webimo.dk, accepterer du, at Webimo ApS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

 

 

Udgiver

 

Hjemmesiden ejes og drives af:

 

Webimo ApS

C.A. Olesens Gade 4

9000 Aalborg

 

Telefon: 98 385 386

E-mail: hej@webimo.dk

 

CVR: 28 13 35 29

 

 

Personoplysninger

 

Generelt

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services.

 

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv aktivt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv aktivt har givet os disse oplysninger. I disse tilfælde indsamles der muligvis oplysninger om navn, adresse, postnummer, telefon og e-mail.

 

Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

 

Sikkerhed

 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

 

Periode for opbevaring

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

 

Videregivelse af oplysninger

 

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i vores cookiepolitik.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

 

Indsigt og klager

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til hej@webimo.dk.

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

 

 

Kontakt

Webimo ApS
C.A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
 
98 385 386
hej@webimo.dk
 
CVR: 28133529
 
Cookiepolitik
Persondatapolitik

Support

Telefontider:

Mandag - torsdag:    9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 15.00

 

E-mail:

support@webimo.dk

 

Fjernsupport:

Windows   |   Mac